Androidon hogy lehet bezárni a futó alkalmazásokat?
Task Killer-rel
Én ezt ajánlom: Advanced Task Killer
A processzort semmiképp nem fogja zabálni, mert "befagyasztott" állapotban vannak, ergo nem működnek, csak ott leállnak, ahol épp kilétél belőlük.
A task killerrel meg nagyobb problémát okozhatsz magadnak, mint hasznot szeretnél, illetve, ha a rendszernek kell a helyigény a Ram-ban, akkor a fagyasztott állapotban lévő programokból automatikusan fog magától bezárogatni használaton kívüli folyamatokat.
Ezek a task killerek csak arra jók, hogy manuálisan elvégezd mindazt, amit a rendszer automatikusan elvégez, illetve ezzel magát a fütő kezelőfelületet is bezárhatod, amitől elkezd töltögetni, újraindulni a gyári launcher esetlegesen galibát okozva, tehát semmi értelme.
Mindenki azt hiszi, hogy van, pedig nincs.
köszi :)
Azóta már tisztáztam a dolgokat, meg ezt is olvastam már. Amúgy minden amit kerestem, megtaláltam, csak mivel 1 napja van okostelefonom, nem gondoltam, hogy a beállításokban kell keresni a feladatkezelőt. Az bőven elég, nincs szükség másra. Bár ahogy látom tényleg nagyon jó a fejlesztés, mivel a félretett gta3 se fogyaszt annyit se mint a böngésző:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!