I68 4G tapasztalatok, tanácsok?
Erről a telefonról beszélünk?
Mert ez műszaki tartalmat nézve elég gáz. Legalább nem drága.
A személyes véleményem az, hogy nekem semmi bajom sincs a klónokkal ha tisztában vagy vele mit várhatsz el tőle. ( Személy szerintem nem vennék klónt, mert a külcsín nem feltétlen meghatározó számomra. Mit érek el vele, hogy úgy néz ki mint egy iPhone ha nem tudja azokat a szolgáltatásokat?)
Nem akarlak elkeseríteni, de amit belinkeltél az a Skype honlapjára fog kirakni téged.
Szerinte jelenleg skype Andrioid, iOs platformra létezik a mobiltelefonos alkalmazások terén. Régebben volt Symbian-ra is. A te klónod java-t tud futttatni, arre pedig szerintem nincs kliens - de lehet tévedek.
Sajnos igaza van az előttem szólónak. Java-ban írt Skype-ot aligha fogsz találni.
Egyébként mennyiért vetted ezt a húgyot? Gyanítom, hogy az árából már szinte vehettél volna egy 2G vagy 3G-s iPhone-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!