Melyik telefon jobb szerintetek?
Telefonvásárlás előtt állok és kinéztem 3 telefont, de nem tudok dönteni közülük, annyira nem is értek hozzá, éppen ezért nyilván nem egy csúcstelefon a cél, beszélgetésre, smsezésre illetve néha netezésre szeretném használni, de azért nem szeretnék olyat venni, aminek több a hátránya, mint az előnye.
Szóval ezeket néztem ki, örülnék ha segítenétek kicsit a választásban:
- Samsung Galaxy 551 ( [link] )
- Sony Ericsson Xperia mini pro ( [link] )
illetve HTC Wildfire S ( [link]
Köszönöm a segítséget előre is!
Szia!
nekem mini prom van és nagyon megérte igaz én még augusztusban vettem 43-ért de megérte nagyon jó mobil főleg a qwerty meg a 2.3-as android nagyon állat rajta szerintem de szerintem ne ezt a fajtát vedd meg hanem ezt: [link]
Az előttem lévő linkelt egy képet! Azon egy X10 Mini Pro található! 1 év van a két teló között! A Sima Mini Prot vedd!
Utolsó: Te miért linkelgetsz neki egy olyat ami 1 évvel öregebb,elavult stb.? Ha nem értesz hozzá nem kell ideírni hülyeségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!