Segitség! Valaki nemtud nekem mondani ilyen telefont?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok ami érints meg gombos is és van rajta wifi!!lehetőleg nem olyan drága.2012. máj. 6. 10:48
1/10 anonim válasza:
Samsung Galaxy Y
Samsung Galaxy Mini
Hogyha csak az számít, h wifi meg, az ár, akkor ez a kettő.
2/10 anonim válasza:
A Nokia X3 és a C3-01 volak ilyen telefonok, nem tudom, árulják e még őket...
3/10 anonim válasza:
Ezek nem érintőképernyősek, hogyha a kérdező úgy akarta kérdezni, kicsit rosszul fejezte ki, de gondolom érintőképernyősre gondolt, de ez a kettő nem az.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)30-40 ezer értékben keresek
2012. máj. 6. 10:56
5/10 anonim válasza:
SE Live 36 ezer, az alatt nem nagyon éri meg érintőset venni.
6/10 A kérdező kommentje:
Pontos elképzelésem az hogy vannak rajta gombok és es érintőképernyősek is :)
2012. máj. 6. 10:57
7/10 anonim válasza:
Jaa, értem. A Nokiának voltak ezzel szerencsétlenkedései, a helyedben kihagynám, nem sikerültek túl jól. :)
8/10 anonim válasza:
Ja akkor olcsón olyat nem nagyon kapsz, 40 000 alatt.
Amelyik telefon után oda van írva, hogy PRO, azok érintőképernyősek, meg billentyűzet is van rajta.
Esetleg ez:
Samsung Galaxy Y Pro, de ütősebb az ára is.
Vagy hogyha választani akarsz, akkor ajánlom a
Sony Ericsson Xperia Mini Prot, vagy a
SonyEricsson Xperia X10 Mini Pro-t is, de ez még drágább, de a kategóriából mégis, az olcsóbbak között van.
9/10 anonim válasza:
Kijavítom:
Xperia X10 Mini Pro olcsóbb, a Xperia Mini Pro drágább :D
10/10 anonim válasza:
Ja tényleg, szétcsúsztathatóra nem is gondoltam. Akkor csakis Xperia Mini Pro, az 49 ezer, mást nem szabad venni ilyenből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!