Várhatóan mikor jelenik meg az iPhone 6G?
Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 08:58
11/23 anonim válasza:
Mert miért is?
Az Iphone 4S tavaly jelent meg, az 5. generációs Iphone azaz az Iphone 5 meg most fog majd egy idő múlva valószínűleg. Nem értem mit nem értesz ezen, vagy valamit nagyon keversz.
12/23 anonim válasza:
13/23 A kérdező kommentje:
Ok akkor egy kis matek, csak gyengébbek kedvéért! (avagy hogyan számoljunk ötig):
iPhone - 1. generáció
iPhone 3g - 2. generáció
iPhone 3gs - 3. generáció
iPhone 4 - 4. generáció
iPhone 4s - 5. generáció
1 - egy
2 - kettő
3 - három
4 - négy
5 - ÖT
2012. máj. 6. 21:27
14/23 anonim válasza:
Igaza van a válaszolónak. Kérdés, hogy az Apple is így gondolkodik-e. Egyébként nyár végére / ősz elejére várható a megjelenés.
15/23 anonim válasza:
Javítás: Igaza van a kérdezőnek.
16/23 anonim válasza:
kb minden értelmes ember 4s-nek és 5-nek mondja. honnan a f***ból tudjuk, hogy a 6G az az hatodik telefon akar nálad lenni?
17/23 anonim válasza:
2014. március 14.-én, egészen pontosan 13 óra 18 perckor!
18/23 A kérdező kommentje:
# 16 - Esetleg onnan, hogy leírtam? Ha meg nem tudod a választ akkor minek kommentelsz?
2012. máj. 8. 18:31
19/23 anonim válasza:
A 4S mondhatjuk a 4 továbbfejlesztett változata! Az hogy odaraktak egy S-t a 4 után az nem a generációt jelenti!
Kérdező: Te meg minek kérdezel ha annyira jól tudod!
20/23 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy tovább fejlesztett változat-e vagy sem. Attól még másik generáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!