Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik mobil operációs rendsze...

Melyik mobil operációs rendszer tetszik a legjobban?

Figyelt kérdés
Android vs. iOS vs. Windows vs Blackberry OS

2012. máj. 5. 23:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Masodik valaszolo vagyok, es a Lumia 710-em odaveri a htc One X-et is lazan smooth-sag szempontbol. Az X meg tud akadni, nagyon ritkan, de a 710 NEM. A Lumia 900 hardvere boven eleg ahhoz hogy tokeletesen meghajtsa a WP-t mivel az nagyon jol optimalizalt. Nekem kinezetre is bejon nagyon, meg emailezni nekem kenyelmesebb WP-n, ezert tuti megveszem. Nem minden a hardver, android 8 magon is meg tudna akadni :D Persze ettol fuggetlenul szeretem azt is, emailezni WP-t hasznalok, minden masra ott az android ;)
2012. máj. 6. 14:24
 12/14 anonim ***** válasza:

nekem sorrendben:

android

ios

windows

2012. máj. 6. 20:11
 13/14 anonim ***** válasza:

iosban annyi a pláne,hogy ott a kurwa alma

android kb ugyan az, csak egy hangyányival jobb nála

windows phon? ez komoly? számítógépnek elmegy, de ez a csempés f0s kurwaronda, telefonnak egy kalap szár

blackbery meg üzletembereknek ajánlott!

(és akkor ott van a nokia régi oprendszere aminek nem jut eszembe a neve,de az egy kalap volt megint)

2012. máj. 8. 18:31
 14/14 Furjadék* ***** válasza:

Utolsó, elárulnád hogy miért akad az erősebb vason az Android(Galaxy Ace,HTC Wildfire S), mint egy Symbian,(aminek Te nemtudod a nevét, de bőszen szarozod:))a C7-es és a C6-01-es nokiákon?VAgy úgy az Angry Birds minősge az elöbb említett telefonokon miért rosszabb, mint az utóbbiakon?:)

Na akkor mi a szar?Ja, hogy nem csicsa?Ejj, micsoda sz@r, f0s, gány, hányadék!Fujj.

A WP7 meg miért is sz@r telfonnak? Kifejtenéd?Hogy neked nemtetszik, ez szubjektív, szóval nemértem, hol itt a nagy "sz@r"ság:)

2012. máj. 13. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!