Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kb. mikor jön ki az iphone 5?

Kb. mikor jön ki az iphone 5?

Figyelt kérdés
nyárra már várható?

2012. máj. 5. 21:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Június kevésbé valószínűsítető, vszinűbb az őszi megjelenés, erre utalhat az is hogy a Foxcomn több mint 10 ezer új munkást keres őszig. Az iPhone 4S túl jól fogy ahhoz hogy ne legyen minimum 1 évig a csúcs iPhone. És valószínű nem iphone 5 lesz a neve, mivel az 5-ödik generáció az már megjelent 4S néven.
2012. máj. 10. 17:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, még annyit hogy szerintem mindenképp megéri megvárni, még ha nem is fog tetszeni akkor is legalább lenyomja a 4S árát elég rendesen:)
2012. máj. 10. 17:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem várhatsz mert a 3.9"-os iphone 5 még csak tesztelés alatt van
2012. máj. 24. 13:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem esélytelen, hogy nagyobb lesz a kijelző. A sok nő sírna, mert nekik a 3,5" az ideális méret. Meg elvileg a legtöbb férfi (a törpék) is ezt tartják ideális méretnek. Bár nem tudom, hogy csak elfogultságból-e.
2012. jún. 9. 12:48
 15/16 anonim ***** válasza:

# 14/14:

NEm tudom hogy van ez, de rengeteg átlagos kezű csaj kezében látok Galaxy S II-őt és egyéb 4-4.3 "-os kijelzőjű mobilt.

Jelenleg iPhone 4-em van, de elég kicsi már számomra a 3.5"-os kijelző,pedig nem vagyok egy góliát a 178cm szinte átlagosnak mondható, igazán örülnék egy 4"-osnak az új iPhone-ban, ha meg marad a 3.5" akkor elgondolkozom egy LG/Samsung/HTC-n

2012. jún. 9. 16:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Az a ritkább...A csajok inkább a kisebb telefonokat és kijelzőket kedvelik. Az iphone vevőinek nagyon nagy százaléka csaj. Tehát menne ott a bőgés, ha növelnék szerintem.
2012. jún. 9. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!