Sony Xperia S vagy HTC One X vagy Samsung Galaxy S3?
HTC One XL t összeset veri. De még nem jött ki.
Yupiter
Xperia S, feltéve, hogy a második szériás.
S3-nak gagyibb hatása van, mint az S2-nek, a One X egyelőre baromi túlárazott, mint minden friss HTC-s telefon, és gond is van vele, illetve nem éri meg egy teszt szerint sgs2-ről sem váltani.
Gond:
Akku probléma:
Szubjektív!!! teszt:
Ráadásul az Xperia S olcsóbb is sokkal, illetve hiába a másik két modellnél a bikább hardver, a samsung nem tud normálisan optimalizálni egy romot, sem a touch-/motionwiz-t (a htc meg egyelőre bajos), az Xperia S hardvere bőven kielégítő teljesítményt nyújt.
Európában is elérhető lesz...
Mellesleg a Galaxy S3 nagy csalódás számomra. Pentile matrix os kijelző, tepsi, gagyi formaterv stb...
Yupitet
HTC One X, de csak ha lentebb megy az ára.
Ha nem, akkor Xperia S.
One XL, mindenképp.
Amcsiknál ha jól tudom maga a One X van Snapdragon-os procival, csak végül valami miatt EU-ba is jön (nem tudom, hogy alapból ez volt-e a terv), csak itt One XL néven.
Megjelenéséről semmi infó, de augusztus még majdnem 4 hónap, addigra biztos, hogy megjelenik, szerintem még július előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!