Xperia Ray-ben hol vannak a mappák? Például tettem az 'others' mappába egy filmet és az sehol sincs. Tovább lent.
Figyelt kérdés
Nem találom sehol, office suite még véletlenül sem jelzi hogy lenne rajta bármi is. Galéria működik meg minden oké vele, de például a telepítőket sem tudom hova teszi.2012. máj. 4. 23:36
1/4 anonim válasza:
Tölts le egy fájlkezelőt a google play-ről. Pl. File Expert
2/4 A kérdező kommentje:
oké rendben letöltöttem,de hogyan telepítsem,ha nem látom hova teszi a telefon?mert ráhúztam ma 2-3 telepítőt egy mappába és még a mappa sincs meg..
2012. máj. 4. 23:49
3/4 anonim válasza:
Így ahogy próbálod úgy nem is fog sikerülni. Azért kéne a fájlkezelő, hogy lásd az sd kártya teljes tartalmát. Te meg erre felmásolod az sd kártyára a fájlkezelő telepítőjét. Egyértelműen látszik, hogy ez egy járhatatlan út. Ezért kell felmenni a Google Playre (leánykori nevén Market), onnan letöltesz egy fájlkezelőt és meg is van oldva a problémád, meg le is törölheted azokat a fájlkezelő telepítőket amiket eddig tettél fel, mert innentől kezdve azok fölöslegesek.
4/4 anonim válasza:
"oké rendben letöltöttem,de hogyan telepítsem,ha nem látom hova teszi a telefon?"
Honnan töltötted le ember? A telón van egy olyan, hogy google play. Azzal töltsd le. Akkor rögtön települ és a menüben megtalálod a telepített appok között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!