Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SE K750-emen mér csak ugy...

SE K750-emen mér csak ugy müködik a blutusz, mint az infra? Tehát olyan közel csak.

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Antennahibára tippelek.
2009. jún. 23. 21:19
 2/7 A kérdező kommentje:

Üdv! Antennát már cseréltem, csatlakozókat megcsiszoltam... szoftwer frissitést csináltam. nem értem...

21:32 mondjad mi a bajod!!!?!

2009. jún. 23. 21:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Második hsz-nak csak gratulálni tudok. Ez amolyan "aki mondja" kategória.
2009. jún. 23. 22:10
 4/7 anonim ***** válasza:
dobd a falnak nekem is ez segíett
2009. jún. 23. 22:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Valaki valami értelmesebb?? :D:D:D:)
2009. jún. 23. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Mikróba tedd be, az meghosszabbítja a bluetooth hullámokat :D
2009. jún. 24. 00:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy az antenna cseréjekor elgörbült az antenna lába. Egy apró hiba már jelentős működési zavarokat tud okozni. Érdemes megismételni a bluetooth antenna cseréjét, de ha ez nem segít, akkor Bluetooth IC-t kell cseréltetni. Házilag ne csináld mert elektrosztatikus védelemmel ellátott eszközökkel szabad, ami azt jelenti hogy a statikus kisülés nagyban károsítja a telefont. Ha letöltesz valahonnan egy K750-es kapcsolási rajzot, a bluetooth IC poziciószáma D3200. Ha ez megvolt, akkor rá kell tölteni egy Bluetooth Patch szoftvert, mert csak azzal lehet életre kelteni az új IC-t. Ennyi infót azért írtam hátha szakember vagy.
2009. jún. 25. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!