HELP! Csak valami szivató sms vagy vegyem komolyan a dolgot?
Kaptam egy sms-t... idézem :
INTRUM
Tisztelt Ugyfelunk!
Tartozasanak rendezese ugyeben kerem haladektalanul vegye fek velunk a kapcsolatot!;Irat: 322900,9263;Tel:06/14599485 Intrum.
Pls segítsetek... Mert most már tényleg összezavarodtam.. Ez valami szivatás vagy ...?? amúgymeg nem előfizetéses a telefonom sem, nem regisztráltam semmilyen f@szságért ami havonta levonna pénzt vagy ilyesmit és jelenleg 3 FT van a telómon :((
13/L
Voltál valaha az Intrum ügyele?
Szerintem nem.
Ha felszólítás nem hivatalos levélben érkezik nem kell vele törődni. ( SMSben egyébként sem szólítanak fel senkit sem ).
Szerintem töröld és felejtsd el.
Egyébként a számot felhívhatod, ez egy sima budapesti számnak tűnik. Nem emeltdíjas, akár vezetékesről is hívhatod. Én biztos nem pazarolnám rájuk az időmet.
Az Intrum egy követelés végrehajtással foglalkozó, más néven behajtó cég. Tehát ez már egy végrehajtó cég felé továbbított ügy.
Te vagy a SIM kártya első tulajdonosa? Érdemes lehet felhívni őket, ki tudja mi lehet a háttérben.
Mindenképp mond el a szüleidnek a dolgot, és keressétek fel SZEMÉLYESEN a cég irodáját. Sajnos a megadott elérhetőség (Telefonszám, és fax) valóban az INTRUM behajtócég száma, szóval a kamu SMS kizárható. Itt ellenőrizheted:
Amennyiben tudod, hogy te nem tettél semmit, ne ess pánikba. Tudom, nehéz, és is voltam ennyi idősen slamasztikában. De a pánikolás nem segít semmin. :)
Egyébként ezeket mutasd meg a szüleidnek, még mielőtt cselekvésbe fogtok:
Köszönöm a válaszokat :)! Végre megnyugodtam...
Az is érdekes volt azért hogy rejtett számról küldték az sms-t!
Az SMS küldéskor mindég elküldi a rendszer a számot, akkor is ha relytett számról megy. Akkor hogy is van ez? A szolgáltató is benne van?
Max ő tud ilyet, de nem szokott. Vagy a kérdés fake?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!