Hogyan bírok netezni? Többi lenn található!
Figyelt kérdés
Vettem egy sony ercisson xperia x8-at és az lenne a probléma hogy wifi nélkül nem tudok netezni?Hogyan tudnám be álítani hogy ne csak wifivel tudjak?2012. máj. 3. 15:45
1/9 anonim válasza:
Független? Előfizettél internetre? Engedélyezted a mobil adatforgalmat?
2/9 A kérdező kommentje:
állítólag 3 hónap ingyen internet
és aszthiszem igen engedélyeztem az adatforgalmat
2012. máj. 3. 16:00
3/9 anonim válasza:
A telefont függetlenül vetted vagy szolgáltatótól? Ahogy kiveszem a Klikkről beszélsz a Telenornál, azt aktiváltad?
És ha aktiváltad akkor légyszíves győződj meg róla, hogy engedélyezted a mobil adatforgalmat.
4/9 A kérdező kommentje:
T-Mobile-os vagyok
2012. máj. 3. 16:05
5/9 anonim válasza:
A T-mobilnál nincs három hónapos ingyen internet... Legfeljebb most akciós, két hónapig havi 90FT a 30MB-os és a 100MB-os csomag.
6/9 A kérdező kommentje:
az egyik ismerősöm nek van
2012. máj. 3. 16:41
7/9 anonim válasza:
aki nagy valószínűséggel telenoros...
Nincs ilyen a T-mobilenál, nyugodtan hívd fel az ügyfélszolgálatot és kérdezd meg ott.
8/9 A kérdező kommentje:
de az ismerősöm is t-mobilos
2012. máj. 3. 19:29
9/9 anonim válasza:
Akkor kérdezd meg tőle, hogy honnan van neki 3 hónapig ingyen internetje, és kérlek oszd meg itt is.
(Attól, hogy 30-as előhívószámú még nem feltétlen t-mobileos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!