Hogyan kell rátenni az Iphon 3GS-re a Cybiát?
Elb@sztam és most külföldi kártáyt kér :(
Azt mondák,h kikapcs fő gomb hosszan és közben rádugni a telefonra a kábelt. Oké megtörtént és most kéne nekem az a cybia :/ Hogy csináljam meg ? Fontos lenne :(
Szerintem most szepen tedd le a telefont, vegyel a kezedbe egy nyelvtan tankonyvet es olvasgasd.
Hany eves vagy?
Funkcionalis analfabetanak tunsz, egy ilyennek hiaba magyaraznank el, mit tegyen.
Elszexuáltad, és most külföldi hálózatot kér.Gondolom a neten vetted, vagy valami gsm boltban függetlenként.Nyilván ki volt függetlenítve, most már nincs.
This is your fault.Először azt oldd meg valahogy, hogy újra elfogadja a kártyádat.Ha nagyon nem értesz hozzá, vagy otthon nem tudod megcsinálni, akkor gsm boltokban függetlenítik neked.
Géphez csatlakoztatod.
Kikapcsolod.
DFU módba teszed.
elindítod a redsn0w-ot.
Extas-ban kiválasztod a Select IPSW-t.
Utána visszamész.
Jailbreak.
Megvárod míg végigmegy.
Végigment.
Bekapcsol.
Most kikapcsolod, és Just Boot.
Utána betölti, és kész is, ott a Cydia..
De azzal nem tudsz függetleníteni.. Ezért nem szabad olyan helyen venni készüléket, ami nem eredeti boltban vásárolt hu-n..
Vidd el egy gsm boltba, és kifüggetlenítik neked pár ezer forintért.
Az alpári kifejezéseket meg hanyagold a hozzászólásaidban, akárkinek is írod, mert lehet, hogy idősebbek nálad, illetve senkinek sem áll jól.Nem a '90-es években élünk.
Van ott rendes videó is, csak tudni kell keresni :)
Amúgy meg itt a link a redsn0w-hoz:
iOS 5.0.1, ami kell hozzá, viszont leírhatnád, hogy milyen os van a készülékeden.. vagyis, hogy hány.hány..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!