Melyik szolgáltatóval érdemes szerződést kötni dominó csomagra, ami viszonylag kedvezményes percdíjakkal számláz az új törvényjavaslet miatt?
Maga a csomag is szolgáltatóhoz van kötve.
Az új törvény miatti változások még nincsenek lefixálva. Így egyik szolgáltató sem ajánl még semmiféle új tarifákat.
Domino csomagra egyertelmuen a t mobile ( mert csak ők hívják így)
Egyébként a telefonálási szokásaidon múlik leginkább.
A törvényjavaslatról annyit hogy még csak javaslat az hogy hogy fog ténylegessen megvalósulni ill a szolgáltatók álltal az előfizetőkön lecsapódni még nem igen tudni
Na ez engem is érdekelne...!
Nagyon keveset telefonálok és sms-t is keveset írok, tehát ha veszek egy 5000-es feltöltést, akkor néha alig sikerül lebeszélni érvényességi időn belül...
Nekem mit javasoltok? Úgy értem melyik szolgáltatónál és milyen csomagra érdemes befizetnem?
Voltam már telenor szerződéses domino csomagom,de ott azt vettem észre kedvezőbb a feltétel mert olcsobba percdíj a djuce csomagjai miatt,de viszont t-mibil számokat is hívtam és ugy már nem volt annyira kedvező.
A t-mobil-nál meg az a kedvező hogy lehet visszahívós sms-t küldeni amit meg előszeretettel használok csomagtól függetlenűl,de a legolcsobb csomag meg 40 forintos percdíj és sms díjjal találtam.A vodafone-ról meg nem is beszélek mert az inkább vállalatok számára van.
A telenornál Praktikum csomag van. A T-mobilenál van Dominó, a Vodafonenál Vitamax. Ezeket közösen nevezzük feltöltőkártyás csomagoknak.
A t-mobilnál ezt ajánlom:
Válaszd ki az 5 leggyakrabban hívott számokat és 29ft-ért hívhatod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!