Tudjatok van az erintokepernyos Samsung Hello Kitty, es szeretnem megtudni, hogy van e ehez hasonlo telefon fiuknak!?
Figyelt kérdés
Ha valaki nem erti mire celzok szoljon,tehat nem ugyanilyen hanem valami fius telefon!!!!2012. máj. 2. 18:08
1/6 anonim válasza:
Persze, az összes többi, nem Hello Kitty-s telefon már csak fiúsabb lehet, de ha konkrétan arra gondolsz, hogy van-e valamelyik gyártónak limitált szériás kiadása, pl valami számítógépes játékról tervezett burkolattal, akkor úgy nincs.
Egy full fekete telefon, legyen az akármelyik okostelefon is, nem elég fiús neked?
2/6 A kérdező kommentje:
De igen,nem nekem kell baratomnak csak nincs eleg esze hogy kerdezzen ezen az oldalon!!!
2012. máj. 2. 18:50
3/6 A kérdező kommentje:
Ja es igen arra gondolok hogy jatekrol filmrol vagy valami ilyesmirol keszult jatek
2012. máj. 2. 18:51
4/6 A kérdező kommentje:
*telefon
2012. máj. 2. 18:51
5/6 anonim válasza:
hát ilyen sajna nincs szerintem
de nem értem miért nem jó neki egy sima fekete vagy mondjuk szürke
ezek elég fiusak
6/6 A kérdező kommentje:
igazatok van.nekem fekete van esaz tok fius
2012. máj. 26. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!