Nekem Sony Ericsson W910i telom van. De amikor oan témát töltök rá h ogy megváltoztatja menüt nem változik meg. De miért nem? És mondjatok már oan oldalakat ahonnan jo témákat meg ieneket lehet leszedni. Köszönöm.
A W910i nem támogatja a flash alapú menüket, ezért nem áll át a menü a téma stílusára.
Ingyenes SE témák: [link]
Ezek közül mindegyiknek jónak kell lennie, mert kifejezetten W910i-re vannak tervezve.
Na a flah menü az két fájlból áll. Egy .SWF ami maga a menü, meg egy .thm ami meg a téma. A .htm fájlban van egy theme.xml fájlt aminek az első sorába be kell szúrni egy plusz sort, hogy tudja, hogy neki kéne olvasni a flash fájlt. Aztán a flash fájlt feltöltöd a tpa/preset/system/desktop/flash mappába amit csak speckó programmal lehet elérni. Ezek után már mennie kell. De nálad még előbb még fel kell tenni egy gyári szoftvert is. Második válaszoló voltam és nem viccből írtam azt, hogy nézd meg a www.forum.se-portal.hu oldalt. Ott sok minden le van írva. Ami neked kell az a [A2uploader] – DB3150-es telefonok moddolása és az
[A2Uploader] A2 flashelés topicok vagy a segélykérésbe megkéreded, hogy hogyan lehet megcsinálni és majd elmagyarázzák vagy elküldenek a megfelelő topicokba ahol le van írva minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!