Szerintetek melyik telefont válasszam? SE Xperia Arc S - Nokia Lumia 800 - SE Xperia play - vagy javasoljatok egyet
Figyelt kérdés
fent2012. máj. 1. 10:23
1/5 anonim válasza:
innen xperia arc s
szerintem ezek közül ez a legszebb
1.4 ghz proci
a lumia 800-é is de fele annyi alkalmazás van rá
8mp kamera hd
mobil BRAVIA engine
a playt max játékra venném
szóval arc s
2/5 anonim válasza:
Játékra Play (bár ha játékra kell akkor inkább PS Vita), amúgy Arc S, vagy ha WP7 akkor Lumia 800, de jó lenne eldönteni, hogy milyen oprendszert akrasz.
3/5 anonim válasza:
SONy XPERIA S
-Kicsit drágább de jobb
-12MPx kamera
-1,5GHZ poroci
-szép képernyő
-és még jó ideig nem avul el
-SZÉÉP !!!!
5/5 anonim válasza:
Lumia 800.
Ha egyedi akarsz lenni, és úgy hogy egy király telód van, akkor Nokia.
Ha meg beállsz a többi gagyi robot közé, hát.. én azt mondom, hogy a Lumia teljesen jó felhasználói élményt nyújt, az meg hogy nincsenek vibrátor alkalmazások a telefonokra, szerintem nem is akkora probléma, főleg ez a sok Android vírus botrány után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!