Petko0127 kérdése:
Milyen böngészők vannak nokia n8-ra? (operán és az alapon kívül)
Figyelt kérdés
2012. ápr. 30. 23:56
1/1 anonim válasza:
Más nincs!
Illetve az operából két fajta van. A sima, ami jelenleg 6.5 ös verzió, illetve az opera next, ami meg 7.02 verzió. Én a nextet használom, az jobban bejön!
A sima gyárilag nem túl jó, ellenben az FP1-es Belle frissítésben lesz majd jobb gyári böngésző 8.3.1.1 verzióval. Ezt egyelőre csak főzött ROM-al kaphatod meg. Én már ezt használom, mivel gyorsabb maga a rendszer is.
Más böngésző nincs, de az opera tökéletesen megfelel a célnak. Egy hátránya van, a videókat nem játssza le, de én meg erre a cutetube nevű progit használom. Böngészéshez az opera hibátlan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!