Tudtok nekem okostelefonokat mondani! Csak ne nagyon Androidosat! És az androidos teló az jó?
Figyelt kérdés
Segitsetek!!2012. ápr. 30. 17:32
1/5 anonim válasza:
hát a közép-felső kategóriás androidok azok már jók
PL:xperia mini/mini pro,neo/neo v,xperia arc/arc s,live with walkman és xperia s
windows phone:nokia lumia 800/710,htc titan/titan II
ios:iphone 4/4s még talán iphone 3gs
2/5 anonim válasza:
van sokminden, attól függ mire használod. az android nem jobb semmivel a többi op.rendszerhez képest. android egyetlen hátránya, az a magas és egyre növekvő hardveres követelmény. az egy dolog, hogy fejlődik a technika, de most mondhatnám az ics-t, amit a legtöbb, másfél évnél idősebb teló nem kap már meg hivatalosan. pedig pl az ios-t is megkapták idáig a 3g-k is, persze butítva, de még mindig jobb, mint a semmi. windows phone-nál is megkapta a mango-t az összes első generációs telefon, és én szerintem az apollo-t is meg fogják kapni. körülbelül ez az egyik dolog, amiben össze lehet hasonlítani a fő oprendszereket. amiben viszont nem kellene, mégis megteszik, az pl az alkalmazásbolt, ami teljesen mindegy, melyikben nagyobb a választék, mert én nem lennék biztos abban, hogy valakinek egy választás azon múlik, hogy pl egy chat programból az egyik rendszerre 100-al több féle van. mert főként nem a kategóriák számánál dől el. másik dolog, ami szerint nem kéne összehasonlítani őket, az a szabadság/zártság. mind3 rendszer feltörhető, átlag ember meg ezt arra hasznosítja, hogy ingyenesen jusson fizetős alkalmazáshoz. wp7-nél ennyi elég is, stabil marad. ios instabillá válik, de ott is megvannak azok a dolgok, amik javíthatnak a stabilitáson, tehát konkrétan nincs szükség ennél nagyobb szabadságra. ezekkel szemben android annyira szabad, amennyire csak el lehet képzelni, viszont ha nem vagy programozó, akkor ezzel a szabadsággal itt se tudsz semmit kezdeni. csak annyit, amivel a másik 2 rendszeren.
3/5 anonim válasza:
Ezt most komolyan kérded?jelenleg az androidos telük a legjobbak.Ha pedig olyan okosteló kell ami nem androidos akkor nézegess az újabb nokia-k között ott biztos nem találsz androidosat.Meg a régebbi multimédiás telókat szoktam ajánlani ami nem nadroidos pl.:
Nokia N82,N78,N79.N86,N95,N97.
Samsung Innov8,D980,Wave család
4/5 anonim válasza:
Haladni kell a korral, bár én is nehezen mondtam le a jó kis Sony Ericsson oprendszerről, de nem bántam meg az Androidot egy Live with Walkman személyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!