Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Néztem a jofogas.hu-n hogy...

Néztem a jofogas.hu-n hogy van iphone 2g 18. 000-ért meg 20. 000-ért ipod touch 1g! Na szóval a kérdés az :melyik éri meg jobban?

Figyelt kérdés
az iphone linkje: [link] htm az ipod linkje: [link] htm

2012. ápr. 29. 19:17
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
mert ?
2012. máj. 1. 14:00
 32/41 A kérdező kommentje:
egyébként láttam 55.000-ft-ért iphone 3gs-t és nekem tetszik
2012. máj. 1. 18:30
 33/41 A kérdező kommentje:
meg az a kérdésem ha megnézted az iphone 2g-t látszik hogy a dobozán az van hogy at(and) t !na az a kérdés :ebbe t mobilos sim nem is rakható?
2012. máj. 2. 15:46
 34/41 anonim ***** válasza:
rakható, max kiírja, h nem jó.
2012. máj. 2. 16:32
 35/41 A kérdező kommentje:
de hogy lehet rá jailbréket tenni?
2012. máj. 2. 16:38
 36/41 A kérdező kommentje:

nem tudom

ezeket tudom róluk:iphone 2g:kamera,zenelejátszó,alkalmazások stb

ipod touch kamera nélkül ugyanez

ipod classic meg zenelejátszó

nem tudom mi legyen

2012. máj. 3. 16:38
 37/41 anonim ***** válasza:

iPhone 2G: szörnyű kamera, szörnyű operációs rendszer, szörnyű alkalmazások (szaggat, nem indul, nem támogatott, nem sorolom) DE van egy zenelejátszó!

iPod ugyanez

a classic meg totál használhatatlan zenelejátszó.

Továbbra is 3GS éri meg a legjobban.

2012. máj. 3. 20:10
 38/41 A kérdező kommentje:

Csak nem érted mit akarok!! :D jó tegyük fel megveszem az iPhone 3gs-t jó de mivan akkor ha felesleges penzkidobas volt

ezert akarok venni 1 ilyen regi valamit mert ha joo az ios akkor veszek iphone 3gs- meg felolem a tobbit is de ha nem joo feleslegesen nem koltok annyi penzt ra !!

2012. máj. 3. 20:43
 39/41 anonim ***** válasza:

de egy régebbi iOS össze sem hasonlítható az 5.0-s iOSsal, ami meg már csak a 3GS-en fut!!! a régi készülék pénzkidobás, nem a 3GS...

a régebbin nem tudom melyik verzió fut, de szerintem a 4.0-nal nem igazán mehet rajta jobb. Ha egy olyat veszel, amin ez megy, TUTI h csalódni fogsz az iosban.

és tényleg nem értem, mit akarsz...mert annak, amit te mondtál, semmi értelme nincs...

2012. máj. 5. 12:36
 40/41 anonim válasza:

Nem tudom döntöttél-e már de azért beleszólok én is :D

Szóval ha max. 30 ezret akarsz költeni akkor tudsz venni iPod 2G-t és iPhone 2G-t. Az iPod Classicot felejtsd el mert azon NEM iOS van. Tehát azon kizárt hogy kipróbálod. Ennyi erővel vehetnél Tescoba egy MP3 lejátszót 1000 Ft-ér.

Na most.

Az öcsémnek iPod Touch 2G-je van és én is használtam negyon jó és 30 ezerből bőven kijön. De ezen max csak a 4.2-es iOS fut és ezért csomó alkalmazás amit már az új készülékekhez terveztek lassabban fog futni vagy egyetalán le se tudod rá tölteni. Ugyan ez a helyzet az iPhone 2G-vel. De arra jó hogy magát az op. rendszert kipróbáld de hosszú távú használatra felejtsd el !

+ 5000 Ft-ér tudsz venni iPhone 3G de azt is felejtsd el mert arra is csak 4.2-es szoftver a legjobb és csak annyiból jobb hogy jobb a kamerája és nagyon picit gyorsabb de ezt sem ajánlom már.

Vagy vegyél iPhone 3GS-t vagy egy iPod Touch 4G-t. Biztos nem fogsz bennük csalódni és ezekkel egy darabig még jól el leszel. Pont mától lehet rájuk letölteni az iOS 6-ot :DD

2012. szept. 19. 22:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!