Szerinted két év múlva milyen telefonok lesznek?
Ugyanez lesz a tendencia, iPhone mindig is drága lesz, mint minden más gyártó csúcskategóriás készüléke, és ugyanúgy fog (Apple-n kívül) a többi gyártó is olcsó készülékeket is gyártani.
Annyi lesz a különbség, hogy már az olcsó készülékek sem lesznek olyan használhatatlanul szarok, mint a mostaniak.
Remélhetőleg 2 év múlva már alkalmazni fogják a láthatatlan üveget bennük, és a 4G is elterjedtebb lesz.
Mobilarénán olvastam, hogy 2014-re a hardvernek köszönhetően a játékok megjelenített grafikája meghaladhatja az XBox360-ét.Továbbá szerintem 1280x720 felbontás addigra jóval elterjedtebb lesz, a 2 magos processzor kerülhet a középkategóriás telefonokba is, és satöbbi.
Gondolj bele, hogy két évvel ezelőtt hol tartottak a mobilok, meg azt nézd meg, hogy most hol vannak.És erre képzeletben dobj rá még két évet.
Mondjuk azt erősen kétlem.
Oké, hogy a box már egy 7 éves konzol, de ha azt megnézzük, hogy azért még mindig jobb, mint egy PS Vita, ami jelenleg a legjobb handled grafikával bír és direkt erre tervezték akkor szerintem 2 év múlva egy telefon sem lesz még olyan szinten, technikai és pénzügyi okok miatt sem.
De az biztos, hogy erős lesz hardverileg, és tényleg ami a legfontosabb lenne: jobb aksik.
Csak ahhoz valami újfajta akkukat kéne készíteni.
Talán még a gyártóktól azt tudom elképzelni, hogy árukapcsolással adják el a mobiljaikat egy smartwatch-al, de még ki kell derülnie, hogy mennyire is igénylik ezt az emberek. Nem biztos, hogy ez is vakvágány lesz, a karóra mobil egyértelműen az lett, de szimplán egy karórába épített távirányító a mobilhoz már ígéretesebbnek tűnik. Ja s persze, belép-e a piacra a google a szemüvegével még 2014 előtt, mert ha igen, akkor az is boríthatja a mobil piacot, de kitudja lehet kivédik valahogy.
Teljesítménybe való jóslatokba nem tudok belemenni, ez attól függ, hogy mennyire engedik el a dolgot, azért köztudott, hogy nincs akkora gát, mint amekkorának mutatják.
@ 5:
Itt van pár Nvidia Tegra 3-as ketyeréhez, jobban mondva a transformer prime-hoz gyártott játék screenshot.
Habár én nem vagyok nagy játékos, így nem tudom megmondani, hogy ez jónak számít-e vagy sem, a képek alapján, de van ez a bemutató videó:
http://www.youtube.com/watch?v=CtxxbS_qhME
..a Shadowgun-ról, és nem néz ki roszul.Bár a hardcore gamerek biztosan jobban tudják, hogy ez mennyire számít jónak.
Én abból indulok ki, hogy két évvel ezelőtt milyen volt a mobil játék piac és most hová fejlődött, illetve hogy a mostanihoz képest két év múlva hol lesz.
Ettől függetlenül teljesen értelmetlennek tartom a Kal-El tegra3-as, vagy exynos procis mobilokat, az 1280x720 felbontást, 12(min.) megapixeles kamerával meg egyebekkel, mert a Dézin most is ugyanúgy tudok emailezni, jegyzetelni, telefonálni, és minden HASZNOS alkalmazást futtatni, mint egy opcionálosan 180-200 ezres telefonon.
Az akksikkal nincs semmi gond.Azaz a Li-ionossal.99,9%-os hatásfokkal dolgozik, nem tudnak jobbat gyártani nála, a hardver energiaigénye nő, az akksi marad.Az egyetlen gond az akksi méretével van, a design miatt.Nekem nem kellene, hogy 12 mm vékony legyen a telefonom csak azért, hogy divatos legyen, feláldozva azt, hogy kisebb méretű akksi kelljen.
Ezért gondolkozom jelenleg egy 3200 mAh-os Mugen Power akksi beújításán.
Épp azért mondtam, hogy nem értek hozzá, mert...mert nem értek hozzá. :D Ez ilyen egyszerű.
Egyébként teljesen felesleges ez is, minthogy az 5 magos tegra 3, vagy más bivaly processzorok, lásd: az ics röhögve fut 1.075 Ghz-en a Dézin.
Viszont ez már off, ezt nem itt kell megvitatni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!