Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van valami igazán jó sms...

Van valami igazán jó sms számláló program androidos telefonra?

Figyelt kérdés

Egészen pontosan a SE Xperia Mini Pro-ról van szó (nem az X10, hanem a sima). Ezen 2.3-as android van. Letöltöttem már többféle sms countert, de mind hihetetlenül rossz! A legnagyobb baj az, hogy egyáltalán nem számolják pontosan az sms-t. Nekem nem lenne baj, ha nem mérne mindenfélét a program, pl. fogadott sms-eket, internetfogyasztást, mert a nethez letöltöttem a watchdogot, a fogadott sms-ekre pedig nem vagyok annyira kíváncsi. Érthetően inkább a küldöttekre, a fogyasztás miatt.

A legutóbbi sms counter, ami még most is fenn van, de törlésre kerül egészen biztosan, azt csinálja, hogy akkor számol, amikor eszébe jut: van, amikor napokig semmit, pedig jónéhány sms-t küldök, és van, amikor behozza a lemaradást, és még a lemaradt sms-ekkel együtt sincs olyan sok sms elküldve, mint amit akkor számol, csak úgy pörög a számláló. Egyszóval egy megbízhatatlan tré alkalmazás, és sajnos még csak ilyeneket láttam.

Van valami tényleg jó? Akár fizetős is lehet, mert nekem megér egy egyszeri díjat, hogy aztán ne fizessek rá, mert sok sms-t küldök.

Érdekes módon a régi "buta" sony ericssonokban mindig volt sms számláló, ezért is szerettem őket. Nagyon pontosak voltak. Most az elvileg "okos" telefonokra miért nem lehet ezt megoldani?

Légyszi, segítsetek! Köszi!

2012. ápr. 27. 14:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!