Miért csak háromszor csörög a felt. Kártyás készülék?
Figyelt kérdés
3 után átvált hangpóstára, hogyan lehet átállítani, hogy többet csörögjön?? .gondolom nem a készüléket kell, hiszen azon nincs ilyen menüpont.2009. jún. 22. 13:08
1/3 anonim válasza:
Nekem ugyan ez van az egyik telefonommal,és folyamatosan mindenki ezzel b*sztat,hogy miért állítottam így,de nem én voltam,és nem tudom,hogy mi a megoldás,de nagyon idegesítő.
2/3 anonim válasza:
A szolgáltatótól függően, de biztosan fel kell hívnod a hangpostádat és át kell állítani, hogy vagy csak kikapcsolt állapotban vegye fel, vagy egyáltalán ne működjön. (De pl a Vodafone-nál SMS-ben is le lehet mondani)
A hangposta száma, a kikapcsolás módja minden szolgáltató oldalán fenn van, de ha nincs, akkor az ügyfélszolgálat megmondja.
A hangposta hívásának díja a szolgáltatótól, magától a tarifacsomagtól és egyéb dolgoktól is függhet, úgyhogy csak akkor hívd, ha tudod mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!