Melyik a jobb? se x8, zte blade vagy samsung galaxy mini?
Kérdező!
Szerintem az iphone 4s-t említeni mint elméleti maximum erős túlzás! Hidd el fele annyiért sokkal jobb telefont is kaphatnál!
Amúgy az említettek közül én is a Blade-t javaslom! X8-tól most szabadultunk, csak 2.1-es androidot kapott és nincs tovább hivatalosan, bugos volt, sokat fagyott. Galaxy mini van a családban, de egy förtelem az a telefon! A kijelző nagyon gyenge és van beállítási probléma is vele bőven.
Amúgy itt páran a Live-ot javasolják, ha tényleg gyűjtesz még hozzá egy keveset, akkor hasonló árban már kaphatsz SE Xperia minit is. Erre már jönni fog 4.0 android is, vagyis az ICS.
Mindenképpen ezt vedd, mert ha a fentiek közül választasz, akkor nagyon hamar támogatás nélkül maradsz, ez pedig a mai okostelefonoknál elengedhetetlen tényező! Lehet kicsit többe fáj, de hidd el hosszabb távon megéri.
Ahogy korábban írták, gyűjts még hozzá és inkább vedd ezt 36-ért:
Nem tudom amiket néztél milyen áron vannak, de ez éri meg a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!