30 000 ért androidos telefon?
Figyelt kérdés
Milyen telefonok mozognak 30 ért ,ami androidos? Használt nem kell?2012. ápr. 26. 17:57
1/7 anonim válasza:
"Használt nem kell?"
Kérdezed, vagy mondod? Pedig nézz szét, 0 perces, "használt" Xperia minit kapnál ennyiért.
2/7 anonim válasza:
Ja gyűjtenél még 6 ezret akkor egy simán egy sony livé with walkman ami egy nagyon jó telefon
Ha nem akkor meg max galaxy mini vagymég wildfire s
De ez a kettő alsókategória
3/7 A kérdező kommentje:
és használtan milyen telefonok vannak 30 ért?
2012. ápr. 26. 18:22
4/7 anonim válasza:
Zte skate. nekem bevalt, ezert a penzert nagyon szuper, semmi problema nincs vele es jo nagy a kepernyoje.
5/7 anonim válasza:
SE Live with Walkman!
ZTE Skate: gyenge hardver,elavult, ArmV6 proci(szintén elavult) stb.
6/7 anonim válasza:
Ennyiért szerintem ne vegyél semmit. A leginkább a SE Live with Walkman éri meg, újonnan 36 ezerért. De nézegesd, hátha van használtan. Ebben az árkategóriában ez éri meg a legjobban-sőt, szinte csak ez éri meg.
7/7 anonim válasza:
gyenge proci? nem tudom te milyen programokat futtatsz a telefonodon, de nekem eddig csak egyszer szakadozot, mert eleg sok mindent nyitva hagytam. semmi problema nincs vele, minden aplikacio csodalatosan mukodik.
sokkal jobb mint egy SE, ebben az ar kategoriaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!