Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samstng Star II-n lehet...

Samstng Star II-n lehet letölteni további widgeteket úgy mint a Samsung Corby-n?

Figyelt kérdés
Amúgy milyen telefon?

2012. ápr. 26. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Ugyanazt tudja, mint a Star egy, csak jelen esetben egy felturbózottabb és újabb touchwiz kezelőfelület van, átrajzolt menüvel, meg WiFi antennával.Ettől eltekintve nem egy nagy durranás.

ÉS szerintem lehet letölteni hozzá plusz widgeteket.

2012. ápr. 26. 18:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Ok. Lehet hogy ilyet fogok venni mert a régi már elavult és nem vágyok androidra. Köszi a választ!
2012. ápr. 27. 17:02
 3/6 anonim válasza:
Szerintem ne vegyel star 2ot! nagyon szar.. egyfolytaba a netnel irja ki, hogy nincs elegendo memoria, es maskor pedig az energiaval van baj, es lep ki az alkalmazasokbol... nekem is ilyan telefonom van, es nagyon megbantam.. sokat idegeskedek... szerintem kapsz jobb telefon is ;;)
2012. ápr. 28. 21:10
 4/6 Domcsaaaa válasza:
szia samsung corby-m van és a nagybátyámnak star || és ismerem mindkettöt biztosan lehet de a star || nagyon szar :S
2012. máj. 27. 16:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Ok. Ha nem ilyet, akkor milyet?
2012. máj. 30. 21:55
 6/6 anonim válasza:
Nekem star van, és nincs vele semmi gond, működik rendesen...Annyit ne várjatok tőle mint egy Androidos 100.000-es telefontól lehet manapság, mert ez amennyibe kerül, annyit tud.
2012. aug. 21. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!