Honnan tudok operációs rendszert letölteni a Samsung s3650 corby telefonomra?
És ha jól értem,a TE logikád alapján:
- Vegyek Wii U-t,mert az a legújabb,és a legjobb(elvileg)
-Vegyek 100.000.ft-os telefont,hogy tudjunk full HD-t,meg egy csomó olyat,amit a gép is tud(nem tudom,ak minek nekem egy jó pc :) ) ,meg azért,hogy ne kelljen jövőre is újat venni.
-Vegyek egy full Pc-t,mert 2-3 év múlva már nem lesz olyan erős.
Biztos,hogy ez helyes gondolkodás? Mennyi pénz lenne ez?
Ha neked az tetszik,sok boldogságot kívánok hozzá,komolyan és őszintén,de létszíves vedd figyelembe,hogy sok embernek van ,,gyengébb,, dolga,telója stb....,és neki az megteszi,és nekik ez a jó,ahogy nekem is! A CORBY mindent tud,amire szükségem van,minden másra ott a PC!
Gondolj bele,akkor minden ember cserélgesse a telóját 2 évenként,meg minden cuccát? Van ennyi lovettájuk az embereknek szerinted? Szerinted HÁNY GYERMEK ÖRÜLNE EGY CORBY-NAK????? SOKAN! NAGYON SOKAN! De ha neked ez kell,hajrá,csak azért ne mond a máséra,hogy gyenge...
Na,akkor ezt megbeszéltük. :) :)
Nekem a corby megteszi. A szomszédunkban egy 19 éves srácnak egy 2005-ös NOKIÁJA VAN,és nagyon szereti. :)
Én soha nem cserélném el a corby-t,max egy telóra esetleg:
SONY Xperia tipo. :) Max erre a telóra,másra nem! :) Nagyon a szívemhez nőtt. :D
Neked milyen telod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!