Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri használtan iPhone-t venni?

Megéri használtan iPhone-t venni?

Figyelt kérdés
3G-t láttam neten 30-40.000 Ft-ért.

2012. ápr. 26. 11:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ma 14:31

Effektíve mi is vele a baja a kis barátodnak és neked? Csak a fröcsögés megy, azt már nem tudod megfogalmazni, hogy mi nem tetszik.

2012. ápr. 26. 16:37
 12/13 anonim ***** válasza:
utolsó: nem is ez a baj velük, hanem mindenkinek van egy haverja, akinek van iphone-ja...sose neki van, és a saját tapasztalatait mondja..vicces :D érdekes, én nem szoptam be a 4-esemmel...bár volt már jobb telefonom is, de semmi bajom nincs vele...viszont tény, hogy 3g-m nekem tavaly volt, már akkor is csak azért vettem meg, hogy kipróbáljak egy olyat is, 1 hó után eladtam. öcsémnek most 3gs-e van, 50ért vettük, igaz repedt a töltőnél, de kaptunk hozzá egy komplett új házat is, ami azért még 4-5ezer. bár az elsőnek valószínű sose volt iphone-ja, én is 3g-ért max adnék egy 15-18ezret..
2012. ápr. 26. 16:44
 13/13 anonim ***** válasza:

11/12

Nem csak a fröcsögés megy! És én nem vettem ez való igaz, de haverét nyomkodva megnyugodhattam, hogy semmiről sem maradtam le, sőt, nyertem azzal, hogy nem vettem!

Hogy mi a probléma a vele?

Zárt! Nagyon zárt! Némi túlzással szinte semmit sem lehet rajta testreszabni. Nekem ne az apple mondja meg, hogyan kell használnom a telefonomat. Minden app pénzes, és ne gyere nekem a JB-vel! Alapesetről beszéljünk!

Aztán ott van, hogy szinte semmivel sem kompatibilis. 2012 van vazze! Nem lehet BT küldeni fájlokat más telefonjára! Ez kész röhej.

A programokból nem lehet kilépni. Csak elhagyni lehet, de ha be akarod zárni, akkor külön alkalmazáskezelő és úgy zárod be a programokat! Ez mi ez? Előbb elhagyom a programot, majd belépek máshová hogy bezárjam???? WTF??? Tripla munka a semmiért!

És természetesen belassul mint az állat! Pont azért, mert nem zár be semmit! Múltkor a névjegyzékbe is 5 mp után volt hajlandó bemenni. Kérdeztem havertól ez mi xar??? Elvette, bezárt pár programot és visszaadta! Szégyen gyalázat! A kamerája egy fos! Még a 4S-nek is. Nagyon szar képeket csinál. Videóban is csak 1080p miatt ér valamit, de a Nokia N8 a pixel binning eljárásnak köszönhetően zoomban már szarrá veri.

És az ára, az meg horror! Mondanom sem kell ugye, hogy más gyártók ugyanezt, vagy esetleg még jobban és kevésbé zártan, sőt!!!! sokkal olcsóbban megvalósítják!

Örülök, hogy ennyi pénzetek van, hogy telik iPhone-ra, de ettől még ne higgyétek, ez tökéletes telefon! Mert kicsit se az!

Fele ennyiért sokkal jobb tudással és szélesebb körű használhatósággal válogathatsz a konkurencia telefonjai közül. Innentől kezdve számomra pedig értelmezhetetlen a szifon, mint lehetséges telefon. Semmi több, mint hype, mint e-pénisz növelés.

2012. ápr. 27. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!