Legolcsóbban samsung galaxy ace?
Figyelt kérdés
hol tudnék venni a legolcsóbban samsung galaxy ace-t?2012. ápr. 25. 15:49
1/11 anonim válasza:
Egyébként nem ajánlom, már elavult hardverű, és nem tud annyit, mint egy SE Live. Továbbá a Live csak 36.000ft.
2/11 A kérdező kommentje:
wáá ez sok :D de amúgy lehet hogy samsung galaxy y-ont veszek :D ^^
2012. ápr. 26. 13:47
3/11 anonim válasza:
Samsungban alsókategóriásat ne.
4/11 A kérdező kommentje:
mért lenne also kategoria?
2012. ápr. 26. 15:01
5/11 anonim válasza:
Mert az. Az összes Samsung rossz, kivéve a Nexus S-t, és fenntartásokkal az S2-t.
6/11 anonim válasza:
januárban vettem a galaxy ace-t és bátran kijelenthetem hogy pöpec kis teló ... !
nincs vele semmi gond, gyors is, (van mihez viszonyitanom)
okos is, szép is , a kamerája is iggen jó ...
nem értem minek szidjátok ...
7/11 anonim válasza:
Ha nem érted, akkor vagy nem értesz hozzá, vagy vak vagy. Mindenesetre inkább ne adj tanácsokat másoknak.
8/11 anonim válasza:
köszönjük jolinar az értelmes választ ismét.
nem volt gyerekszobád? :(
9/11 anonim válasza:
Hogyne lett volna. De aki vak és/vagy hülye, annak tudomására hozom, hogy legközelebb ne érje meglepetés. Ha nem tetszik, nem kell ide járni, én mindig is itt voltam és itt leszek.
10/11 anonim válasza:
AA galaxy Ace messze alsó kategória alja XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!