Nokia E51+billentyűzet? Lent bővebben leírva.
Figyelt kérdés
Szoval, okosaktól kérdezem, nem azoktól, akik hülyének nézik az embert... van egy E51m, és az ugye támogatja a külső billentyűzetet, azon kicsit gyorsabban lehet gépelni. De nem akarok huszonsokezerért venni, így az lenne a kérdésem, hogy ha az usb bemenetre rákötök egy usb-s billentyűzetet (tudom bonyolult kábelezés kicsit, de megoldható), akkor azt felimeri-e billentyűzetnek, vagy csak hülyének nézi a tulajt a telefon. Szoval, ha valaki tud valami konkrét választ erre az extrém kérdésre, kérem írjon.2009. jún. 21. 22:05
1/1 anonim válasza:
Szia!
Nekem is e51-esem van es ha jol tudom csak bluetoothos billentyuzetet tamogat es szerintem amugy sem lenne jo amit gondoltal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!