Milyen androidos telefont vegyek?
Figyelt kérdés
130000 Ft-om lenne rá. Olyat keresek, ami bővíthető micro SD kártyával, mini usb-s (bár nem tudom, hogy mostanában mennyire divat, hogy csak saját kábellel működik), és a jack csatlakozó is sima benne. Előre is köszi.2012. ápr. 24. 20:04
1/8 anonim válasza:
Mivel ez alapkövetelmény minden androidos telefonon, így a pénztárcád vastagsága erejéig bármelyiket megveheted, ha egyéb igényeid is vannak, akkor még könnyebb lesz találni egy megfelelő darabot.Nem ajánlok semmit, mert ne mbiztos, hogy az neked megfelelő lenne minden szempontból.
2/8 anonim válasza:
-Sony Xperia S (t-mobile: 121e), nem bővíthető, de 32GB elég sztem.
-Sony Ericsson Xperia Arc S (t-mobile: 80e)
-Nokia Lumia 800 (t-mobile: 103e) Windows Phone 7
(-HTC One X (t-mobile: 148e) 4 magos)
3/8 A kérdező kommentje:
Először xperia S-t gondoltam, de nekem fontos lenne, hogy cserélgessem a kártyát, mivel más eszközben is használom. A Samsung Galaxy S2 milyen?
2012. ápr. 30. 10:11
4/8 anonim válasza:
Az Xperia S 6x odavissza b*szkodja a falhoz a galaxy s2-t :D
5/8 A kérdező kommentje:
Hát azt elég nehezen, ha egy memória kártyát nem lehet beledugni...
2012. ápr. 30. 12:16
6/8 anonim válasza:
Miért, 32 Giga belső tárhely nem elég?
Mellesleg jobb telefon, mint az S2.
7/8 A kérdező kommentje:
Elég, de ahogy írtam, fontos, hogy cserélgessem a kártyákat, ezért a Sony sajnos nem jó.
2012. ápr. 30. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!