Van valakinek lg gt 540 optimus telefonja?
mi a véleményetek, tapasztalatotok vele?
Első okostelefonom lesz és érdekelne, hogy érdemes-e róla tudni valamit?
Nagyon nem lennél elégedett vele.
Ha mondasz egy árat, amit hajlandó vagy telefonra költeni, akkor ajánlhatok/-tunk jobbat is nála.
érdekelne, hogy érdemes-e róla tudni valamit?
Igen, mindig érdemes olyan dolgokról tudni valamit amit megveszünk.
Erről a telefonról azt érdemes tudni, hogy nem éri meg megvenni. Elvault a hardvere, az android 2.1 se épp egy mai darab (frissítés pedig nincs) és a rezisztív kijelző se épp az a technológia amivel szívesen találkozik az ember de legalább szinte mindennel lehet használni a kijelzőt.
Nem tudom, hogy mennyit szánsz rá, de ennél jobbat is lehet venni hasonló áron.
ps2-t cserélnék érte, de ha a ps kp-ban elmenne akkor max 20ezer forint.
nekem igazából a samsung galaxy mini és a se x8 tetszik, de nem igazán értek hozzá, megnéztem neten és ugyan olyan tulajdonságokat ír neki mint a samsngnak vagy az se x8-nak.
Eközül a 3 közül nem is tudom, hogy melyik lenne a rosszabb.
Ha kifejezetten csak telefonálásra és sms-re kellene, akkor hajrá.
Ha később lennének egyéb igényeid, hogy a korhoz igazítsd a dolgokat...pl instagramot szeretnél letölteni, meg egyéb ilyen mai trendi akármiket, ahhoz ez a 3 modell már édes kevés.
Nem beszélve arról, hogy az angry birds is szaggatni/akadozni fog rajta, komolyabb játékokat már nem is említve.Tehát így mérlegelj, főleg, ha hosszabb távra szeretnéd magad mellett tudni a telefont, bár kérdés, hogy kinél mit jelent a hosszabb táv, ugye!?
Az a gond, hogy ilyen 20 ezer környékén a mininél nincs jobb, illetve, ha csak ennyit tudsz rászánni és kell, akkor már inkább a mini.
Max. a ZTE bladdel megpróbálkozhatsz, ha találsz 20-ért, ugyanazt tudja mint a mini, nagyobb méretű kijelzővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!