Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson X8 Főzött ROM...

Sony Ericsson X8 Főzött ROM telepítés, hogyan?

Figyelt kérdés

Rom amit telepíteni szeretnék: GingerDX 21.

Telefonomon a Kernel: 11W30

Feltettem az xrecovery-t, aztán xrecovery-ből a CWM-et (Narancssárga rendszer) telefont root-oltam ez alapján:

[link]

telepítettem a Root Explorer-t, felmásoltam SD-re GingerDX rendszer .zip fájl-t, most érdekelne hogy hogyan tovább.. hogyan tudnám telepíteni ezt a rendszert CWM-böl?

Gyári (Stock) kernellel is működik? Ha esetleg hiba lépne fel és nem lépne tovább a telefon a Sony Ericsson szövegnél, hogyan lehet visszaállítani az eredeti rendszert? ez az első Rom telepítésem androidos telefonon, eddig csak Samsung S5230-ra telepítettem Firmware-t :)

[link]

-> ez alapján próbálok kiigazodni de nem igazán megy, valaki írja le hogy onnan hogyan tovább ahol tartok, köszönöm előre is a segítségeteket! :)

2012. ápr. 24. 19:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget. :) holnap felteszem a romot full aksival, 20% os töltöttségel nem vágok bele:)
2012. ápr. 24. 20:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Gépre is csatlakoztathatod, tölt közben.De ahogy gondolod.
2012. ápr. 24. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!