Ice cream sandwich x8-ra?
Figyelt kérdés
Nem tudjátok hogy x8-ra is elérhető lesz mert ere eddig csak az android 2.1 a top. :(2012. ápr. 24. 16:05
2/11 anonim válasza:
2.3 sincs rá minek legyen rá 4.0 arra az öskövületre? :D
3/11 A kérdező kommentje:
Na ha-ha... kösz... :D ám ja, régi, de nekem csak ez van.
2012. ápr. 24. 16:19
4/11 Beviz Elek válasza:
Hivatalosan soha nem lesz, de létezik rá custom rom. Ennek hátránya, hogy ha felrakod, akkor ugrik a gari. A rom felrakásától nem lehet baja a telódnak, de ugye bármikor tönkremehet a teló
5/11 anonim válasza:
azért kell eladni és venni ujabbat ;)
6/11 anonim válasza:
Csak legyen aki megveszi, sztem ne add el, inkább fog fel optimistán a dolgot, lehetne roszabb is ;)
7/11 A kérdező kommentje:
Eltudnám cserálni nokia 500 ra szntetek megéri tom h az nem androidos, viszont symian belle azért nem rossz android 2.1 nél jobb. Iletve a procija is 1ghz-s az nokia 500 nak
2012. ápr. 24. 17:32
8/11 anonim válasza:
Szerintem nem igazán éri meg. Kb ugyanott tart a két teló, mert amit az X8 nem tud, azt megadja az Android. Amúgy van rá GingerDX 2.3.7, ami bár nem hivatalos, jobb mint az eredeti.
10/11 anonim válasza:
Hát ha megveszed a boltban és rákened akkor lesz. Amúgy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!