Milyen különbség van a különböző Android verziók között?
2.1
2.3
4
Nem azt szeretném, h felsoroljátok csak, h nagyjából mit is takar illetve egy SE X Arcon fog menni a 4?
Mert néztem, h azt többmagos procikra lesz írva?
Telefont szeretnék, de akkor már olyat, h az is maradjon egy darabig.
Nem többmagosakra van írva, hanem a 4-es már támogatja azokat.
Mindegyik 2011-es Xperian-n fog menni, az arc-on is.
Kossz szeoen a valaszt.
Azert pislogok, mert a SE Mini Proban 1 Ghz proci van es az Angry Birds akad.
A csajom Nokia700-an amiben szinten 1 Ghz proci meg tokeletesen fut, szal ezek szrint az android gepigenyesebb.
Aztan az Arcban 1,4 proci van szal nem sokkal nagyobb, mint a miniben igy tartok attol, h az Andro 4 majd kifog azon, h egy procis.
Jobbanhuz a szivem a SE Xperia P fele.
Neked mi a velemenyed?
Most Nokia 5800 van, munkatarsamnak detto, rarakta a legujabb upgradet, a hulye orul, h megy, en szornyulkodok, h milyen lassu.
Bocs, h hosszu vagyok, csak ha mar elkoltok ennyi penzt...
Hàt szomszédom xperia mini-jén nemhogy az angry birds, de gameloft játékok se nagyon akadnak.
Ha akad max attól lehet, hogy sok app van telepítve ês ezek közül sok fut a háttérben vagy a rendszerrel is indul stb.
Elvileg jobban optimalizált. Vagyis kevesebbet fogyaszt az aksiból, gyorsabban hajtja végre a feladatokat...stb.
HD2-esen használtam még régen különféle custom romokat így volt szerencsém látni a különbséget ugyanazon a vason a verziók között (persze ezt lehet a portolás minőségének a számlájára is írni akár). Valóban sokkal gyorsabb és tovább bírja egy magasabb verziószámú android.
Ellenben az is igaz, hogy a Microsoft szigorú követelményeinek köszönhetően a WP7es telefonok nem akadnak. A rájuk írt alkalmazásokkal együtt nagyon jól összhangban vannak. Cserébe le kell mondani az androidos szabadságról.
Bár ha 5800ról váltasz akkor ezt még annyira nem fogod megérezni. A Nokia szoftveres balheréskedése után bármelyik rendszert gyorsan meg tudod majd szeretni. :)
Szintén 5800asom van... az utolsó szoftvert inkább tartották volna meg maguknak... vagy legalább lehetne downgradelni. De szerintem ezzel akarják rávenni az embereket, hogy váltsák már le :D
Eveken keresztul rosszul voltam a Nokiatol, foleg ettol a trendtol, h kethetente jelent meg 5 fele telefonja, amik csak kuloben meg nevben kulonboztek..
Itt az uj Nokia 5623, 4523,7845 meg a tobbi szar.
Aztan jottek a Symbianos fas.zsaggal, mert Symbian igy, Symbian amugy kozben meg nulla.
Nem bantam meg az 5800-at, de Nokiat tobbet soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!