Milyen okostelefont vegyek 80-100 000 Ft körül? (Használt, bővebben lent)
Kérdés, hogy mire szeretnéd használni? Nekem Galaxy S2-esem van. Sokáig olvasgattam fórumokat, mire ezt választottam. Sokat filóztam még a HTC-n...de végül a kijelző miatt választottam így.
Személy szerint amikre én használom, azokban nagyon is jeleskedik. GPS, fotó, videó, 3d-s játékok, hipernet, tárhely nagysága. Mindent szinkronizál mindennel. Xperia véleményem szerint nudli.... Mindenkép Samsung Galaxy s2-t javaslom. Kenterbe vágja a fent (vagy lent?) felsoroltakat. Iszonyat jó procija van, amoled kijelző, gyönyörű kontraszttal, semmi lefagyás (egyszerre 8 program is futhat a háttérben (köztük 3d-s játékok)... Véleményem szerint veri az Iphone 4-est (a kijelzője is).. Könnyen kezelhető, vékony készülék. Ha esetleg budapesti vagy, szívesen megmutatom, kipróbálhatod. Szerintem világszinten az elsők között van ebben az árkategóriában.
@03:39
A hardver valóban combos alatta, viszont minden más felejtős. A gyári rom rossz, a minőségérzet szintén, nagy a gyászkeret a telefon körül, a kijelző pedig csak 218 ppi-s, ami ma már az alsókategóriában is csak épp hogy elfogadható lenne - nem beszélve az amoled színeiről. Az ájfón kijelzője fényévekkel jobb, pedig én nem szeretem az almát. De még a Sensationé is sokkal szebb. Pedig hol vannak ezek a mai kijelzőkhöz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!