Sony Ericsson Xperia X8 vs Sasmung galaxy mini. Meik a jobb?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 18:03
1/18 anonim válasza:
SE. Egyedül a galaxy családban a note a legjobb. Csak úgy mondom hogy egy 60 ezres galaxy annyit ér mint egy 35 ezres sony kb
2/18 anonim válasza:
X8, és tényleg, Galaxyból csak a felsőkategóriásakat.
3/18 anonim válasza:
A nővérem megvette a samsung galaxy ace-t 60 ezerért én meg kaptam egy se live with walkman és az ace nem tud semmit a sonymhoz képest
4/18 A kérdező kommentje:
Igen, lehet de nem egyforma a tudásuk? az X8 nem képes a multitocuh-ra sem...
2012. ápr. 22. 18:15
5/18 anonim válasza:
Figyelj a multitouchot kiüti a 3 dimenziós kamera. A hangvezérlést a gyorsulásérzékelő, a 800 mhz es procit az 1 ghz proci
6/18 anonim válasza:
Galaxy jobb.
Proci ugyanúgy 600MhZ mind2nél.
Viszont a ram X8-nál 168MB a galaxynál pedig 384MB.
Galaxynál van multitouch is.
7/18 anonim válasza:
Ja meg a Galaxyra nagyobb android is van hivatalosan,mint az X8ra ha jól tudom.
8/18 anonim válasza:
Az X8 igaz szoftveresen nem tudja a "Multitouch"-ot de hardveresen képes rá! Tehát egy főzőtt rommal működik!
Egyébként csak azért irtam idézőjelbe mert az X8 csak Dualtouchra tehát csak 2 ujjat tud érzékelni míg a Multitouch 4 ujjat de ezt nem tudja az X8! Csak a Dualtouchot!
Visszatérve a kérdésre egyiket se vedd!!
Elavult,gyenge hardver,szoftver.
Inkább SE Live 36-ért!!
10/18 anonim válasza:
Én is azt mondtam neki hogy nekem se live -om van de rohadt jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!