Miért ajánlgatjátok még mindig orrba-szájba a live with walkmant 36-ért, mikor már nem is árulják? .
Lehet nem árulják de rendelnimég simán lehet
Több oldalról is
Akkor ez szerinted micsoda?
Dehogynem még árulják és kb még 4-8 Hónapig szerintem még tuti hogy árulni fogják
(És azért orrba szájba mert az árkatágoriájában szinte ö a legnagyobb teljesitményü mobil 1ghz proci,autófokusz,5mega pixeles kamert HD felvétel 720p,vaku,sztereó hangszoró,fény érzékelö,3.2 inces érintő képernyü stb..
szóval ez nagyon jó mobil telefon szerintem -.-"
Milyen telefont ajánlotok olcsón?
Ez a kérdés mindennap elhangzik vagy 20-szor.
Mégis mit ajánljak neki:
-Galaxy Ace? Gyenge hardver, szar anyag, csúnya kijelző, ráadásul drágább, mint a Live: mire fel?
-ZTE Skate? Nagy kijelző, de gyenge hardver.
-ZTE Arizona? Inkább hagyjuk.
-Galaxy Y? Gyenge, 2MP kamera.
-Telenor One Touch? Gyenge hardver.
-Nokia C5-03? Symbian: kevés app, kevés frissítés. Már újkorában sem érte meg.
-Galaxy Mini? Gyenge hardver, 3MP kamera, csúnya kijelző.
-HTC Wildfire S? Na ez egy kakukktojás. Szép kijelző, jóminőségű anyagok, de gyenge hardver és drágább. mint a SE.
-SE Live? -Gyenge hardver? Nem
-Szar anyagok? Nem
-Csúnya kijelző? Nem
-Gyenge kamera? Nem (5MP, HD720p, LED)
-Android 4.0? Igen, nemsokára
-Olcsó? Az hát.
-SE Xperia Mini/Mini Pro? Ugyanaz hardveresen, +Bravia Engine, más formák, kisebb kijelző.
Lényegében azt kell látni, hogy sok a gyenge, elavult hardverű gép a piacon, de aki nem vágyik ennél többre, nyugodtan vegye azokat. Viszont aki napi szinten használja (net, játékok, telefonálás), mindenképp SE-t vegyen, mert az nem lesz elavult még 2 évig. Mindenképp megéri, ha egy pörgős okostelefon kell. A Sony/SE megbízhatósága szerintem mindigis jó volt és a jövőben ez csak jobb lesz. 6 SE telefonom volt ideáig, mindegyik tökéletesen megbízhatóan üzemelt és állták a sarat.
#6-tal teljes mértékben egyetértek
Ha nem tetszik valami én sem venném meg, de akkor mélyebben zsebbe kell nyúlni.
Nem lehet olcsón nagy kijelzős, erős és gyönyörű telefont kapni.
Ha nem tetszik a Live, mert kicsi, akkor meg mit tudsz venni?
Skate-t? Akkor inkább ne vegyél semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!