Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Sony...

Mi a véleményetek a Sony Ericcson Xperia S telefonról?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 18:46
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy inkább sony ericcson x10 minipro?
2012. ápr. 21. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
az Sony xperia S és nem ericcson ja és nem 1 kategória a telefon a 2telefon... Xperia s 1ik legjobb telefon a piacon 2 magos jó kamera és felbontás csak a htc x gyorsabb nála de annak szarabb a kamerája és drágább is.
2012. ápr. 21. 18:51
 3/6 kisvuk29 ***** válasza:
Az X10 mini és mini pro már régiek.Inkább a mini és mini pro,de az S egy 'S'uper telefon,mint a neve is mutatja S mint super,mert jobb mint az iPhone (jobb kijelző és stb,stb...)Nekem sima mini prom van és jobb,mint az X10 mini pro,mert mint utód sokat javult.Ha van pénzed akkor vehetsz S-t,de ha kevesebb akkor a mini pro minden igényt kielégít,mert lesz ugye az ICS,de nem értem,hogy jött az X10 mini pro a képbe,mikor a legfrisebb androiddal(2.1) is régi.Ha olyanod van tökéletes,de most venni nem érdemes,mert kiöregedett.Mindez a te döntésed remélem segítettem.
2012. ápr. 21. 18:53
 4/6 A kérdező kommentje:

Akkor milyen telefont érdemes venni?

Köszönöm a válaszokat!

2012. ápr. 21. 19:42
 5/6 anonim ***** válasza:
a mini kb 30-55 Ezer ,az Xperia S meg 110-140 Ezer.
2012. ápr. 21. 20:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy SE Live 36e. Minit használtan 35-40, újan 42-48e.
2012. ápr. 21. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!