A kettő közül melyik mobilt vegyem?
Nokia C6 vagy Orange San Francisco 2 esetleg Orange San Francisco első verziója.
A 3 közül a Nokia c6 a legdrágább de most akcióban van,így előfizetésre 1 euró bármelyik.
Főként navigációra,zenehalgatásra és néha netezésre kell egy mobil és e három közül választhatok.
Sima egyszerű c6 ilyen: [link]
Az orange/ZtE mobilok az android miatt vonznak és hardwareben is jóval erősebbek,de a nokiát legalábbis a C6-ost nem dícsérik a teszteken,de lehet csak elvannak kényeztetve a teszterek.
Nekem tökéletesen megfelel a c6 is,bár androidost szerettem volna inkább,de nem ismerem a ZTE-t mint márkát(az ő telefonjait árulja az Orange saját néven).
A leírása alapján nem egy erőgép a C6, 400 megaherc fölött van egy kicsivel míg a másik két mobil 600 és 800 Mhz teljesít.
Mondjuk volt N95 8GB-om az imádtam,míg be nem döglött,de arról én tehetek.Ha a C6 is tud hasonlókat nyújtani akkor komálni fogom.
Adhattnátok még tippeket és érveket illetve ellenérveket.
Mert nem bírom eldönteni,egykönnyen.
Nokia.
Ahogy néztem a másik egy ZTE Crescent.
Az IGO-t ismerem használom egy blaupunk tp300as navigáción.
Az igo a fő oka ami miatt androidot akarok.
Bár azt mondják a nokiamaps is király.
Végül egy sokkal,drágább Se live witch walkman lett a vége.
És nem bántam meg,hisz teljesítményben veri mind a 3 mobilt amin tanakodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!