A jelenlegi legerősebb mobiltelefon valóban a HTC One X?
Most szeretnék venni egy mobil-t és az ára valóban eléggé húzósnak mondható jó esetben 145k de átlag 150-160.000ft
Viszont mobilarénán és bárhol ahol eddig olvastam az üzemidőt leszámi'tva a legjobb készülék a piacon (összeszerelést) is figyelembe véve.
hmm jól hagnzik az sgs3 azt tudom amennyire benne vagyok (kb semennyire) :) hogy az sgs2-t kiadták és bárki bármit kidobott a piacra kb 1 éven keresztül mostanáig nem tudtak vagy nem akartak jobb mobilt csinálni.
Mik várhatóak az sgs3 ban? ami miatt jobb lesz mint pl ez az One X aminek azért a kijelzője is ide oda veri a super amoled + -t (talán fogyasztásban nem) de engem kb az érdekel legkevésbé.
ez is igaz.
De most ránéztem az SGS3 ra ha ez lesz a neve és ez a kerámia anyaghasználat és az a formaterv Stb amit csináltak ez top készülék lesz.
Igaz hogy az IOS ugy van optimalizálva a hardware hez hogy azt jelenleg semmi se tudja felülmulni. Viszont ami tény hogy nekem nagyon fotnos a FLASH támogatás Online stream miatt ezért is eladtam annó az Iphone 4 met mert gyors volt jó volt anyaghasználat miatt csak is kizárólag a HTC jöhetett szóba de most ez az SGS3 nagyon meg tetszett szóval lehet hogy mégsem veszem meg az One X et és SGS3 ra várok.
Nem vagyok nagy Samsung fan, sosem jöttek be a telefonjai, szóval lebeszélnélek róla, bár nem rossz telefon, csak HTC-hez képest sehol sincs.
Valószínűleg erősebb lesz, mint a One X, de csak papíron, felhasználói szempontból nem fog semmi sem meglátszani, sosem fog akadni a One X sem.
Illetve inkább vennék One S-t a helyedben, az is kerámia, sokkal szebb design (Samsung esetében nem is beszélhetünk design-ról), sokkal jobb UI (HTC Sense mai napig a legjobb), stb.
Illetve a Snapdragon S4 odaveri a Tegra 3-mat, hiába csak 2 magos.
És ha jól tudom a Snapdragon még az Exynos-t is veri, hiába lesz az is 4 magos, de ezt nem mondom 100%-ra, mivel Exynos-ról szinte semmit sem tudok.
De ez is csak papírérték, szóval felhasználói szempontból semmit sem számít.
De inkább várj május 2 vagy május 5-ig, akkor lesz hivatalosan bejelentve az SGS3, most még csak pletykákról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!