Az iPhone 4s évek múlva is jó telónak számít majd?!
Már most sem számít különösebben nagy durranásnak, év végén meg már főleg nem lesz az, nem hogy évek múlva.
Annyira időt állók, mint az összes többi telefon.Előbb-utóbb jön egy újabb modell.
Pont annyira mint amennyire a többi :P
Kérdezd meg magadtól jó telefonnak tartod e ma az iPhone 3Gs-t. Ha a válaszod igen akkor jöhet a 3G teszt. Ha ezt is akkor a 2G. Ha még mindig igen a válaszod akkor szeretni fogod a 4S-t még sok-sok év múlva is. Ha már a 3GS re is húzod a szád akkor jobb ha nem fűzöl a 4s hez hosszú távot. Hamarosan jön az 5 aztán az 5s...stb.
Az alapfunkciókat jól el fogja látni (ahogy az elődök is) de az extrák hiányozni fognak belőle.
4s- em van, és ennél jobbat nem tudok elképzelni, ezért nemis cserélném. De én kicsit elfogult vagyok az Apple -el. Szerintem minőség lesz ez még évek múlva is.
Első, a 3 már nem jó, a sima 4 viszont igen! :)
Mintha hallottam volna már ugyanezt a 3G idejében, csak cseréld ki a verziószámokat. Tény, hogy jelenleg jó készülék de elavul ahogy minden más is.
Amúgy meg nem egy strapabíró készülék (ahogy eddig egyik iPhone sem volt az), könnyen sérül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!