Ha valaki letilt engem hogy ne tudjam hívni, az sms-t megkapja?
úgy tudom hogy az sms-t nem lehet letiltani!
tudja vki?
Az én telefonomban, ha letiltok egy számot, akkor attól az SMS sem fog bejönni a telefonomra, mert annak is a telefonszámát figyeli a telefonom!...
Viszont ha elrejted a telefonszámodat és úgy küldesz SMS-t, akkor azt biztosan megkapja az illető!!!
Amúgy rejtett számmal azt is fel tudod hívni, aki letiltott a telefonjáról!... :-DD
ma 08:37 kivéve, ha a rejtett számot is letiltotta.
Kérdező!
Az SMS és a hívás letiltása két külön opció. Én egyszer csináltam ilyet, hogy valakit letiltottam, és külön kellett beállítanom. Úgyhogy elképzelhető, hogy csak a hívásaid tiltotta le, az SMS-eid nem, de az is lehet, hogy az SMS-eid is letiltotta. Erről nem fogsz visszajelzést kapni. Az SMS-eit, mint később kiderült megkaptam, csak egy külön SPAM mappába tette a telefonom, és nekem nem jelzett. Később észrevettem, hogy ott vannak, és olvasatlanul töröltem azokat
#5 beírónak :
Rejtett számot nem tudok letiltani!!!... :-))
Legalábbis az én telefonom erre nem képes...
Különben meg telefononként is változik a lehetőség, mert pl. nekem a Samsung telefonjaimban van ilyen letiltás funkció, a Nokiákban nincs, Sony Ericsson-ban sem találok ilyen lehetőséget...
"Az én telefonomban, ha letiltok egy számot, akkor attól az SMS sem fog bejönni a telefonomra"
Nyugodt lehetsz, a telefonig eljut. Az már a telefon belső szoftvere csinálja, hogy nem jeleníti meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!