Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4S vagy Samsung galaxy s2?

Iphone 4S vagy Samsung galaxy s2?

Figyelt kérdés
szerintetek meyik a jobb telefon? esetleg tapasztalatok?

2012. ápr. 18. 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát.. a 4S túlárazott..

Az S2-t rajtam kívül senki nem fogja írni, mert itt már 1 csomó Samsung hater felzárkózott. Arra fognak az S2-nél hivatkozni, hogy elavult a kijelzője.. Másba nem tudnak belekötni, jah, anyaghasználat.. :D

Hajrá, hamarosan jön Jolinar, és társai..

Xperia S-t mondják majd, meg a One X-et..

2012. ápr. 18. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Első: tévedsz! SGS2 :Đ

Egyébként jól mondja az előttem szóló, Xperia S, vagy One X, ha választhatsz azok közül is.

2012. ápr. 18. 17:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Mindenféle képpen S2 egyszer fogtam a kezembe és nagyon jó telefon ez megérné az árát

Az iphone már csak az ár miatt sem jó döntés hisz ugyan az mint az S2 biszont azt az alma lógót keményen meg kell fizetni

2012. ápr. 18. 18:03
 4/8 anonim ***** válasza:
ELső te gondolatolvasó :D amugy a Samsung tényleg szar márka ,az S2 -nek meg ahogy az első elmondta szar kijelző and anyaghasználat . iphone-t vegyél
2012. ápr. 18. 19:06
 5/8 anonim ***** válasza:

galaxy s2:+

nagyobb képernyő

nincsen korlátozva

személyre szabható

android

-

néha le-le fagy

aksival is lehet problémád

iPhone 4s:+

gyorsabb mint az s2

-

korlátozott

ha újon veszed akkor regisztrálni kell itunes-on vagy jailbreake-elned kell

túlárazott

2012. ápr. 18. 19:40
 6/8 anonim ***** válasza:
nagyobb de szarabb képernyo
2012. ápr. 18. 19:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem fagyott az S2-m még soha, ezért érdekes, hogy ilyet állítasz.. :D Igen, gyorsabb, mert egyszerű.

iTunes-on alapból kell regisztrálni, ha használtan is veszi, mint minden online áruházhoz.

2012. ápr. 18. 19:43
 8/8 anonim válasza:
Nem szállnék vitába. Nekem S2 van és tökéletesen elégedett vagyok vele. A 4s is tetszik, de az árkülönbséget NEKEM nem érné meg. Amikre szükségem van azt az S2 tudja.
2012. ápr. 18. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!