Rentai kérdése:
Ilyen iPhone van Magyarországon, ha van melyik városban?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=lzsBwnv_dAg ilyenre gondolok! Ha nincs akkor egy iPhone 4s mennyibe kerül vagy egy iPhone 3Gs?2012. ápr. 17. 13:30
1/8 anonim válasza:
Jó is lenne, ha lenne ilyen. :D
Nyilván nem tűnt fel neked, hogy ez csak egy KONCEPCIÓ darab, és nem hogy Magyarországon, de a világon nincs ilyen, és egy jó darabig nem is lesz.A videó is csak egy ügyes kamerás trükk.
3GS már nem éri meg az árát, 4S meg még mindig 100 fölött van.
2/8 anonim válasza:
Ez még nem létezik igaziból, ez csak egy jövökép, forgalomba ilyen nincsen, appel szeretné ha ilyet kitudna adni, de a legujabb iphone az a 4s.
3/8 A kérdező kommentje:
Jaaaah......és mennyibe kerül az iPhone 3 gs ez úgy érdekel?
2012. ápr. 17. 13:45
4/8 anonim válasza:
Nem érted hogy nem éri meg az árát.És minek vagy oda az iPhone-ért?Ugyan olyan okosteló mint egy galaxy s2 vagy egy jó xperia.40-50-es árkategóriában xperia mini pro az ajánlott nem csoda hogy mindenki ezt ajánlja.Egyébként úgy 80-90e ft körül van de ez attól is függ hogy holveszed és hogy előfizetésre vagy nem meg hogy milyen tarifacsomaggal.
5/8 A kérdező kommentje:
Értem csak kíváncsi vagyok,és a barátnőm imádja az iPhont azért akartam tudnu.Kielégítő a válaszom?
2012. ápr. 17. 14:10
6/8 A kérdező kommentje:
Am én egy xperia mini prot akarok nem iPhonet :) azt csak a BBF-m akar
2012. ápr. 17. 16:05
8/8 anonim válasza:
Best Boy Friend.Legjobb fiúhaver.Csak ha a kérdező is srác, akkor egy kicsit b*zis ez a BBF.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!