Tmobilenál vettem 1 samsung galaxy ace-t, és a dijcsomag elvileg tartalmaz 40Mb mobilnetet (túllépés esetén csak lassabb lesz), és ma levont valamire 1000 forintot... Most akkor h van ez az ingyen net?
2012. ápr. 17. 12:37
1/7 anonim válasza:
de
2012. ápr. 17. 12:42
2/7 anonim válasza:
Menj be egy t-mobile üzletbe, ott megmondják mire vonták le.
2012. ápr. 17. 12:47
3/7 anonim válasza:
Mi a családommal T-Home-osok vagyunk de az ígért díjcsomagnak az árához volt, hogy tényleg ok nélkül hozzáadtak 2ezer forintot. Csak annyit mondok, hogy a T egy szemét banda már nem mintha a többi jobb lenne...
R-GO azt mondják, hogy ingyenes, de lehet, hogy levonnak érte... Minden esetre én azt mondom, hogy nem haladd túl a mega határt és ha így is levonnak akkor menj be reklamálni! és tarts meg minden hivatalos iratot pl:csekk
2012. ápr. 17. 13:08
4/7 anonim válasza:
Ezt úgy kell érteni, hogy 40 MB adatforgalom ingyenes.
Általában ezután megszűnik a net elérés a következő hónapig, de a te esetedben csak korlátozzák a sebeséget, viszont túlforgalmazási díjat számolnak fel.Ez az apró betűs rész, ezt is el kell olvasni.
2012. ápr. 17. 13:46
5/7 A kérdező kommentje:
De az a 40 mb még nem ment le, mert kb 1 percig használtam.. Nem tudom hogy mi/mire vont le :S
2012. ápr. 17. 13:56
6/7 anonim válasza:
40 megát egy perc alatt is el lehet tolni.
Olvasd el a díjcsomagra szabott feltételeknél az apró betűs részt is, lehet kiderül, hogy mire vonták le a zsozsót.
2012. ápr. 17. 14:12
7/7 anonim válasza:
milyen az a 40 megás csomag? tudtommal 30 megás meg 100 megás van. és egyébként ki lehet velük b*szni, mert ha csomagot váltassz, újraindul a 2 hónap kedvezmény.(ezt annak mondom, aki nem szereti a t-mobot :D) decemberbe átváltották 100 megás go net-re 90 Ft 2 hónapig, viszont mikor letelt, visszaváltottam 30 megásra, és újból 90 Ft-ot vont le :D. De valóban, új netelőfizetés esetén ingyenesnek kell lennie..de gyanítom h ez a 40 megás nem sebességkorlátos, hanem adatkorlátos, és lement a 40 mega, aztán számolta a túlforgalmazást. ez lehet szerintem, de esetleg leírnád, melyik csomag ez? :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!