BlackBerry Bold 9700 21K-ért megérné most?
Mit gondoltok. Nem egy mai darab, de annak idején jóval 100felett volt az ára. Nem tűnik nagyon használtnak sem és ki akarok próbálni egy Blackberry-t.
Megérné?
Használtan láttam természetesen. Új készüléket 60-70K felett azért nem igen kockáztatok meg. 21Kért ha befürdök vele még valahogy kiheverem :P.
Ki akarom próbálni, hogy ki tudom e használni az jó kérdés. Amin megakadt a szemem az hogy ezek a cuccok bírják aksival és ez nekem nagyon kapóra jönne. Egy készülék amivel lehet navigálni és nem merül le naponta. Kb ennyi amire vágyom. Mindenesetre remélem ha más nem, ugyanennyiért még talán el is tudom adni ha nem jön be...
A bold 9000 óta a RIM készülékei is erősen csökkkenő tendenciát mutatnak az akkus üzemidőt tekintve.
Arra figyelj oda, hogy BES/BIS regelhető legyen, plusz nem árt mellé egy netes csomag sem, enélkül tök felesleges az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!