Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mikor lessz olcsóbb mobilinter...

Mikor lessz olcsóbb mobilinternet?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 22:21
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem már elég olcsó... vagy korlátlan kell?
2012. ápr. 16. 22:21
 2/6 anonim ***** válasza:
ez elég olcsó tré mobilnál 590 havonta és korlátlan :)
2012. ápr. 16. 22:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló megmondaná milyen csomag ez? Mert nekem 2000.- forint havi 500 Mb.
2012. ápr. 16. 22:59
 4/6 A kérdező kommentje:

ez a gonets 30mb után 4kB/s lehet használni ami legfeljebb hírolvasásra elég viszont lehet használni torrentre és google play-re de csak ha leülsz a gép elé belépsz a gp-e kiválasztod milyen appok kelenek és éjszaka levánszorog a telefonra viszont a bőség zavarában mindent le akarsz tölteni akkor még másnap reggel is tölt (persze csak ha nincs otthon wifi) és amíg egy valamit addig semmi mást nem tudsz letölteni még híreket olvasni sem

ja igen 1430ra kell smst küldeni +gonetS az M-es méret 100mb és 1000ft igazából a notebooknál lévő 128kb/s korlát is bőven elég lenne de 500mb 500ft-ért sem lenne rossz

2012. ápr. 17. 00:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Használj minden az egyben csomagot, abban van adatforgalom is. Igaz nem korlátlan, de nincs túllépési díj, csak a sebességet korlátozzák le, de híreket olvasgatni még azzal is jó!

Komolyabb netezésre így is úgy is kevés a mobilnet. Drága, alacsony a sebesség (mivel osztozunk rajta) és kevés az adatforgalom. Aki mobilneten akar torrentezni vagy komolyabb letöltést csinálni, az el van tévedve!

Ám a megoldás a rádiós router. 6k és az egész lakásban wifizhetsz.

2012. ápr. 17. 10:27
 6/6 anonim ***** válasza:
a kérdező válasza nem teljesen pontos. nekem Gonet S csomagom van már kb. 1 éve. teljesen korlátlan. ahogy letelik a 30mb(ez 1-2 nap nálam) de utána is ugyanúgy lehet használni mert NINCS TÚLFORGALMAZÁS. letölteni itthon szoktam wifiről, de napközben, hírolvasásra, emailekre, msn, időjárás widget-ekre teljesen megfelel.
2012. ápr. 17. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!