Szerinted melyik a legszebb sony ericsson?
Figyelt kérdés
Csak sony ericsson-t írjatok, tehát a sony xperia s nem jó.2012. ápr. 15. 21:05
1/9 anonim válasza:
Live with walkman!
Nekem ez van :-)
2/9 anonim válasza:
Xperia arc/arc s
Xperia ray
Xperia neo/neo v
Xperia mini/mini pro
Live with walkman
3/9 anonim válasza:
Attól hogy neked az van nem lesz a legjobb-.-" utálom az ilyen komentet hogy nekem az van akkor most az a legjobb. Amúgy szerintem Arc s
7/9 anonim válasza:
#3: Szerinted miér vett akkor olyan telefont?? mert jo,okos,szép(számára és ez volt a kérdés)...Istenem logika?!
és szerintem:mini pro (és igen nek ez van mert SZÉP,okos,jó)
8/9 anonim válasza:
Nekem az X8. Nem vagyok telefonos netező, inkább a gépről intézem ezt, telefonról főleg elefonálok és sms-ezek, néha a gépről feltöltött megvágott dalokat csengőhangnak, ébresztési/üzenet jelzésnek.
Tehát én inkább telefonnak használom, mint sz.gépnek.
9/9 anonim válasza:
Újak közül talán Arc S, bár a veterán W610i-m is megszépült már a szememben, pedig újkorában nem tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!