Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen fényképezőgép lenne jó?

Milyen fényképezőgép lenne jó?

Figyelt kérdés
65-80.000 forintot szánnék rá,tudjon csinálni HD videót,és jól fényképezze a vízipóló meccseket. Ja és az akku is kitartson egy napig.
2012. ápr. 15. 16:15
 1/4 anonim válasza:
Tükröset szeretnél vagy sima digitálisat?
2012. ápr. 15. 16:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Mi a kettő között a különbség?
2012. ápr. 15. 17:00
 3/4 anonim válasza:

[link]

Itt minden le van írva, én is ezt olvastam amikor én vettem gépet, neked is nagyon ajánlom hogy tanulmányozd át, mert 80 rugó az már nem kis pénz.

2012. ápr. 15. 17:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Aku egy napig. Ezt úgy kell érteni hogy 16-18 óra folyamatos videózás? Vakuzás? Fotózás? 65-80 ezerért csak Bridge gépet kapsz. Így ne is keresgélj tükrös gépek közt. Viszont nem kell tökölni az objektívekkel. Neked az a lényeg, hogy minden meglegyen egy helyen, egy gépben. És ez a Bridge. Panasonic Lumix, Nikon colpix, Olimpus C-8080, Canon Powershot, és még sorolhatnám.
2012. ápr. 16. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!